BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Nové BOSE audio okuliare FRAMES prichádzajú


2020/09/22

Prvé okuliare Frames, ktoré BOSE uviedlo na trh pre rokom a pol, ohromili svet aj majiteľov a nové Frames Tenor, Frames Soprano, Frames Tempo sú lepšie takmer vo všetkých smeroch.

 

V všetkých prípadoch bol každý materiál a komponent starostlivo vybraný a zručne vyrobený pre vyššiu kvalitu, vylepšený vzhľad a vyššie pohodlie. To, čo nosíte a vidíte, sú nádherné slnečné okuliare - od presného vyváženia hmotnosti na hlave a odporu v pántoch, cez krivky mostíka a povrch s ultravysokým leskom.


BOSE FRAMES TEMPO




Frames Tempo nanovo definuje športové slnečné okuliare. Sú vyrobené z TR90 (TR90 je termoplastický materiál, ktorý je neuveriteľne odolný, pružný a ľahký), vďaka čomu sú odolné, ľahké a flexibilné, aby odolali extrémnym teplotám a extrémnemu zaťaženiu. Ich nosové opierky majú tri rôzne tvary pre správne držanie, aby sa zabránilo skĺznutiu po tvári. Počas maratónov a triatlonov, na vode, v teréne alebo pri vysokých rýchlostiach sa nehýbu, netrasú ani neposúvajú.


Frames Tempo a jeho audio systém je technický fenomén a produkuje najvyššiu vernosť z pomedzi nových Frames. V každej ušnici je zabudovaný 22 mm širokopásmový reproduktor, ktorý hrá hlbšie a hlasnejšie, a stále ste schopný počuť premávku, tréningových partnerov a podobne.

Frames Tempo sú navrhnuté tak, aby sa zmestili pod väčšinu ochranných prilieb. Sú odolné proti potu, poveternostným vplyvom, poškriabaniu a rozbitiu. Majú výdrž batérie až 8 hodín a dobiť ich môžete vďaka priloženému nabíjaciemu káblu typu USB-C. 

 

BOSE FRAMES TENOR A SOPRANO


Frames Tenor a Frames Soprano obsahujú pokročilé snímanie hlasu. Systém s jedným mikrofónom bol nahradený mikrofónovým poľom, ktoré efektívne filtruje váš hlas pred vetrom, hlukom a inými rozhovormi v okolí. Vďaka tomu je váš hlas pre všetkých s kým volaté oveľa zrozumiteľnejší. A to aj vtedy ak zadávate príkazy vášmu hlasovému asistentovi (podporované sú Amazon Alexa, Google Assistant a Siri).

Aby ste počuli všetku svoju hudbu na akejkoľvek hlasitosti, používajú nové okuliare vylepšený ekvalizér optimalizovaný pre hlasitosť. Zmeniť hlasitosť hudby je ľahké pomocou integrovaného dotykového ovládania - stačí posúvať prst dopredu alebo dozadu po pravom ramene okuliarov. Všetky ďalšie bežné príkazy je možné realizovať pomocou klepnutí na multifunkčné tlačidlo.



BOSE FRAMES SOPRANO



BOSE FRAMES TENOR



Porovnať produkty