BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

MÁTE AKTUÁLNU VERZIU?


2020/10/23

K dispozícii je nová verzia aplikácie MIY od spoločnosti Beyerdynamic: MIY 2.4

Stiahnite si novú verziu aplikácie MIY na Google Play alebo Apple App Store a inšpirujte sa novými funkciami.


SIDETONE


Funkcia Sidetone zabezpečuje zlepšenú počuteľnosť vlastného hlasu v telefóne vďaka čomu je váš hlas počas telefonovania zreteľnejší.



EKVALIZÉR


Prednastavené profily ekvalizéra vám umožňujú ešte viac upraviť vaše osobné hudobné nastavenia podľa vášho osobného vkusu.





MOSAYC


ZVUKOVÁ PERSONALIZÁCIA



PERFEKTNE PRISPÔSOBENIE


Prispôsobte si zvuk slúchadiel vašim individuálnym preferenciám pomocou zvukovej personalizácie MOSAYC od Mimi Defined ™. Výsledok: dokonalý zvukový zážitok.



MOSAYC. DÔRAZ NA DETAIL


Náš sluch je jedinečný a mení sa v priebehu nášho života. Rovnako ako mozaika sa niektoré kúsky zvukového obrazu stratia alebo vyblednú. Jedinečná personalizácia zvuku MOSAYC od Mimi Defined ™ presne kompenzuje tento vývoj a prispôsobuje sa vašim sluchovým schopnostiam. S individuálnou zvukovou personalizáciou sa obnovia chýbajúce dlaždice mozaiky. A vy si môžete vychutnať úplný zvukový obraz v celej jeho farebnej nádhere.



VYCHUTNAJTE SI PERSONALIZÁCIU


Stiahnite si aplikáciu MIY pre Android alebo iOS. Vyplňte šesťminútový test sluchu a vytvorte si osobný zvukový profil pomocou Mimi Defined ™. Okrem prispôsobenia zvuku obsahuje aplikácia MIY aj niektoré funkcie na prispôsobenie vlastností vašich slúchadiel.



TVOJA VOĽBA







LAGOON RELOADED



Telefonické hovory a komunikácia na najvyššej úrovni – s novou funkciou „Sidetone“ v aplikácii MIY 2.4 (vyžaduje sa aktualizácia firmvéru). Vďaka tejto aktualizácii sa slúchadlá LAGOON ANC stanú vašim dokonalým univerzálnym nástrojom pre flexibilné použitie.



JEDEN ZA VŠETKÝCH


Existuje jeden spoločník pre každú príležitosť? Nezáleží na tom či pracujete, telefonujete alebo počúvate hudbu: slúchadlá LAGOON ANC sú tým pravým spoločníkom v každej situácii.



VŽDY NAJLEPŠIE


Ak si vyberiete slúchadlá LAGOON ANC, budete mať vždy ich najlepšiu možnú verziu. Vďaka pravidelným aktualizáciám softvéru LAGOON ANC nestarnú, ale vždy zostávajú aktuálne. Aj týmto spôsobom môžeme prispieť k trvalo udržateľnému rozvoju a zároveň šetriť vaše peniaze ale aj obmedzené zdroje na našej planéte.



TVOJA VOĽBA



Porovnať produkty