BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Behringer WING


2020/02/13

Profesionálny digitálny mixpult už na sklade

Behringer WING  je digitálna mixážna konzola so 48 vstupnými kanálmi, 16 stereofónnymi zbernicami, 4 hlavnými výstupmi, 8 maticovými zbernicami, užívateľským rozhraním s 24 motorizovanými 100 mm fadermi, MIDAS PRO predzosilňovačmi, s otočnými ovládačmi citlivými na dotyk a 10-palcovým dotykovým displejom. Možnosti digitálnych vstupov / výstupov poskytujú takmer neobmedzené pripojenie. WING umožňuje nahrať až 64 kanálov priamo na duálne karty SD, použiť voliteľné rozširujúce karty na dosiahnutie podpory Dante, SoundGrid alebo MADI, alebo použiť zabudované zvukové rozhranie USB so 48-in / 48-outmi na nahrávanie priamo do DAW. WING je kompletný so 16 procesormi s pravými stereotypmi so štandardnými a klasickými modelovanými efektmi. Digitálna konzola WING je špičkovou digitálnou konzolou, ktorá zvýši vaše možnosti live zvuku.

Behringer Wing je založený na úspešnej Behringer X32 platforme a rozširuje možnosti a jednoduchosť použitia vo všetkých aspektoch. Napriek množstvu ponúkajúcich funkcií je navigácia/ovládanie hračkou. Jeho rozhranie sa sústreďuje okolo veľkej 10“ kapacitnej dotykovej obrazovky, ktorá je doplnená dotykovými ovládacími prvkami citlivými na dotyk. Najlepšie zo všetkých je, že jeho tri sekcie faderov a sekcia Custom Controls môžu byť prispôsobené vašim osobným požiadavkám. WING je vyrobený tak, ako chcete.

wing


WING predefinoval, čo môže urobiť jeden kanál. Každý z jeho 48 kanálov - 40 vstupov a 8 návratov - môže fungovať ako mono, stereo alebo mid. A keď priradíte zdroju stereofónny zdroj ku kanálu, automaticky vykreslí kanál do stereofónneho režimu. Okrem toho má každý kanál alternatívny (ALT) vstup, ktorý môže byť tiež stereofónny, takže prepínanie medzi dvoma zdrojmi je hračkou. Pri použití zmeny režimu nie je potrebné reštartovať konzolu. To znamená, že môžete vykonať nepretržité zmeny z mono na stereo a späť.
Behringer WING vám dodáva všetku potrebnú praktickú kontrolu. Všetko to začína 24 motorizovanými 100 mm fadermi. Tieto ultra hladké fadery prinášajú z používania tejto digitálnej konzoly absolútnu radosť. Jej stredná časť obsahuje množstvo ovládateľných ovládacích prvkov, vrátane štyroch dotykových otočných kódovacích zariadení a 20 tlačidiel s dvoma obrazovkami LCD. Aplikujte všetky funkcie, ktoré by ste chceli mať na dosah, a vždy ich budete mať na dosah ruky. Pomocou nastaviteľného kolieska displeja WING môžete vykonať jemné úpravy až ôsmich užívateľských parametrov alebo ich použiť na diaľkové ovládanie DAW pomocou USB MIDI. Konfigurácia WING obsahuje aj preddefinovanú funkčnosť pre prenos rekordéra SD kariet a USB, show control a stlmenie skupín (MUTE GROUPS).

wing


Vďaka technológii Behringer WING je ľahké opatriť na vaše mixovania kvalitný lesk. Štandardný FX rack s ôsmimi skutočne stereofónnymi procesormi vám poskytne užitočnú škálu modulačných, ekvalizačných a dynamických efektov. Okrem toho získate aj druhý Premium FX rack s ôsmimi procesormi true-stereo s vyhľadávanými algoritmami z viacúčelového procesora TC Electronic M3000 a prvotriedne efekty od spoločností Lexicon, Quantec a EMT. Všetkých 40 stereofónnych vstupných kanálov WING sa môže pochváliť zabudovaným ekvalizérom a dynamikou, z ktorých niektoré sú modelované po slávnom hardvéri od legendárnych výrobcov ako sú Pultec, SSL, SPL, Neve, Focusrite, dbx, Universal Audio, Elysia a Empirical Labs.
WING je nabitý množstvom I / O a je tiež vysoko rozšíriteľný, čo vám poskytuje obrovskú flexibilitu. Všetko to začína so 40 kanálmi na spracovanie stereofónneho vstupu a ôsmimi stereo aux kanálmi. Kanály na spracovanie výstupu zahŕňajú 16 stereo aux busov, osem stereo matíc a štyri stereo siete. Budete mať úžitok z diaľkového pripojenia I / O typu plug-and-play pre až 144 vstupných a výstupných signálov cez tri porty AES50. WING sa môže pochváliť stereofónnym digitálnym vstupom / výstupom AES / EBU, dvoma konektormi pre slúchadlá, MIDI I / O a štyrmi portami GPIO. Obsahuje kartu WING-LIVE, ktorá umožňuje zachytiť až 64 kanálov 32-bitového / 48 kHz zvuku priamo na pár kariet SD alebo SDHC. Môžete tiež nainštalovať voliteľné karty, aby ste dosiahli podporu Dante, SoundGrid alebo MADI. Navyše, WING je skvelým štúdiovým nástrojom vďaka zabudovanému 48-in / 48-out USB audio rozhraniu, ktoré obsahuje DAW vzdialené funkcie, ktoré emulujú HUI a Mackie Control.

wing


Pokiaľ ide o kvalitu zvuku, Behringer WING je nekompromisný. 40-bitové spracovanie s pohyblivou rádovou čiarkou pri 48 kHz alebo 44,1 kHz s 1ms oneskorením spiatočky poskytuje špičkový zvuk, ktorý požadujete. Osem legendárnych mikrofónnych predzosilňovačov MIDAS Pro a osem výstupov MIDAS Pro XLR zaisťuje, že zachytíte kvalitný zvuk. Osem kanálov linkových pomocných vstupov / výstupov na vyvážených konektoroch TRS prináša signály z prehrávačov médií alebo počítačov s maximálnou vernosťou. Potrebujete viac? Vstavané rozhranie StageCONNECT pridáva 32 kanálov I / O s nízkou latenciou cez jediný kábel mikrofónu XLR. Pomocou troch sietí AES50 WING sa môžete pripojiť k 144 zdrojom. Siete AES50 sú navyše kompatibilné so zmiešavačmi MIDAS M32 a Behringer X32. Stačí sa pripojiť k vašej súčasnej sieti M32 / X32. Môžete tiež pridať Dante alebo MADI pre nekonečné možnosti.

Porovnať produkty