BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Behringer B2030A TRUTH štúdiový monitor

Behringer B2030A TRUTH štúdiový monitor
Behringer B2030A TRUTH štúdiový monitor Behringer B2030A TRUTH štúdiový monitor Behringer B2030A TRUTH štúdiový monitor Behringer B2030A TRUTH štúdiový monitor
SKU: B2030A

Aktívny dvojcestný referenčný štúdiový monitor s vysokým rozlíšením

Zobraziť údaje o produkte

K odoslaniu v rámci 5-8 pracovných dní

s DPH: 169,00 € bez DPH: 140,83 €
Doprava: 7,00 €
(zdarma nad 200 €)
kus

Buďte prvý a napíšte recenziu

Monitor TRUTH

Pre svoje štúdiové nahrávky si prajete poctivosť. Vzhľadom k tomu, ako je vaše umenie dôležité, ju v skutočnosti musíte vyžadovať! Preto sme naše referenčné monitory B2030A navrhli tak, aby nehovorili nič iné ako PRAVDU. Budú mať samozrejme stále skvelý zvuk, ak ich zapojíte do svojej stereo aparatúry alebo systému priestorového ozvučenia videa, ale vyvíjali sme ich s myšlienkou na štúdio kde je každá nota, ktorú zahráte alebo zaspievate, "pod mikroskopom".

Postavený na základe dedičstva

Monitor TRUTH B2030A má skvelé funkcie štandardne veľkého aktívneho monitora TRUTH, zabalené do ešte kompaktnejšej skrine! Vďaka svojmu výkonu s vysokým rozlíšením sa aktívne dvojcestné referenčné štúdiové monitory B2030A dokonale hodia pre nearfieldové monitorovacie aplikácie: od malých mixážnych prostredí, až po viackanálové zostavy pre priestorový zvuk. Naše monitory TRUTH B2030A dosiahli taký úspech, že sme ich predali tisíce a tisíce niektorým z najkritickejších uší planéty.

Nenechajte sa oklamať rozmermi

Napriek malej veľkosti môže monitor TRUTH B2030A dosiahnuť špičkových úrovní akustického tlaku (SPL), presahujúcich 113 dB. Tieto monitory, budené vstavanými 80 a 35wattovými zosilňovačmi v kombinácii s aktívnym crossoverom, poskytujú ultralineárnú frekvenčnú odozvu v rozsahu 50 Hz až 21 kHz.
Hovoríme tomu "diplom reproduktora o absolvovaní štúdia"
Po konečnej montáži systém B2030A strávi pol hodiny u kalibračného technika, kde je úzkostlivo doladený, aby bola zaručená ultralineárna frekvenčná odozva.

Keď si monitor TRUTH B2030A kupujete, naozaj dostávate ručne kalibrovanú jednotku. S každým monitorom B2030A dodávame kalibračný certifikát, ktorý ukazuje skutočnú frekvenčnú odozvu vášho monitora, ako bola testovaná v čase výroby.
Až po týchto prísnych testoch dostáva reproduktor svoj absolventský diplom.

Basy pevné ako skala

Domáce stereofónne reproduktory knižničného štýlu vás pri reprodukcii basov naozaj sklamú, hlavne kvôli tomu, že nie sú navrhnuté pre kritické posluchové aplikácie. Preto záznamoví technici a producenti počúvajú projekty zo štúdiových referenčných monitorov alebo slúchadiel štúdiovej kvality. 6,75 "woofer s polypropylénovou membránou a dlhým zdvihom v monitore B2030A poskytuje hladké hlboké basy až do frekvencie 50 Hz. Obsah basov nie je prehnaný, ako tomu môže byť u domácich reproduktorových systémov. Basy pevné ako skala, ktoré sú poctivou reprezentáciou zaznamenaného zvuku, plné jemných odtieňov; zvuk prstov na strunách alebo rýchly pohyb vzduchu cez dlhé píšťaly kostolných organov atď.

Prečo polypropylénový woofer?

Sme radi, že sa pýtate. Propylén je ľahký a pevný, umožňujúci kuželu reproduktora veľmi rýchlo reagovať na rýchle prechodové špičky. Tento málo hmotný materiál kužeľa je tiež oveľa tuhší ako papier, čo je dôležité nielen pre udržanie integrity basového obsahu, ale tiež kritické pre presnosť a vernosť stredného pásma. Liate hliníkové šasi odolné proti deformácii udržuje integritu zavesenia a zaisťuje veľmi účinné chladenie kmitacej cievky aj za extrémnych prevádzkových podmienkach.

Neunavujúci, široký ideálny priestor (sweet spot)

VF (vysokofrekvenčný) obsah monitora B2030A pochádza od 0,75 "ferrofluidne chladeného tweetera s ultravysokým rozlíšením namontovanom na našom patentovo chránenom vlnovode. Kým sa štúdiové monitory niektorých našich konkurentov silne zameriavajú na ideálny priestor (optimálne miesto počúvania páru reproduktorov), náš vlnovod je navrhnutý tak, aby vytvoril oveľa veľkorysejšiu, širšiu počúvaciu zónu. To znamená, že neurobíte dieru do koberca na jedinom mieste, kde všetko znie skvele. Môžete sa voľne pohybovať vo vnútri stereofónneho obrazu, aby ste našli ideálne miesto v zmesi pre subtílny nástroj alebo príležitosti pre umiestnenie efektov.
Nebude vás tiež ničiť "únavový syndróm monitora", ochorenie spôsobené dlhodobým počúvaním prenikavého vyššieho stredového a výškového obsahu, aj počas tých nočných mixážnych smien, ktoré môžu skutočne brnkať na vaše nervy.

Očakávajte to najlepšie

Do každého monitora B2030A sme zabalili 115 wattov zosilnených dvoma zosilňovačmi (vrátane časovo a fázovo optimalizovaného aktívneho crossoveru), čo zaručuje, že budete mať ohromnú rezervu výkonu, ktorú budete potrebovať pre skutočne tvrdú jazdu. Jedinečný vlnovod BEHRINGER a crossoverová sieť s mimoriadne nízkym skreslením produkujú absolútne lineárnu frekvenčnú odozvu s výborným rozptylom zvuku vrátane vynikajúcej tvorby stereofónneho obrazu.

Navrhnutý pre prácu vo vašom prostredí

Ideálnym prostredím pre počúvanie je miestnosť, ktorá je "plochá", teda ani príliš odrazová (s ozvenami), ani príliš pohlcujúca (kde je zvuk tlmený). Ale pretože žiadna miestnosť nie je akusticky rovnaká, všetky monitory TRUTH sa dodávajú s výbavou pre fungovanie v širokom spektre situácií. Vybavujú sa prepínačmi umožňujúcimi prispôsobiť NF a VF charakteristiky za účelom dosiahnutia optimálnych vlastností špecifických pre vaše prostredie počúvania.

Vhodný pre všetky umiestnenia

V ideálnom prípade by všetky reproduktory mali byť umiestnené od stien, aby bola zaručená správna basová odozva. Ale nemajte obavy. Monitory B2030A majú prepínače kompenzácie miestnosti, takže ich môžete umiestniť k stenám a dokonca do rohov. Steny majú tendenciu zvyšovať nízkofrekvenčný obsah a rohy basy zdôrazňujú ešte viac. Ale náš monitor TRUTH je možné na zákazku upraviť tak, aby po jednoduchom prepnutí jedného alebo dvoch prepínačov basovú odozvu poctivo prispôsobil vašej situácii.

Vstupy XLR a 1/4 "

Monitor B2030A je vybavený servo vyváženými vstupy s konektormi XLR a ¼ "TRS umožňujúcimi pripojiť rôzne zdroje zvuku. Vďaka kompaktnej veľkosti a magnetickému tieneniu je možné monitor TRUTH B2030A umiestniť blízko video monitorov, počítačových displejov alebo digitálnych zvukových pracovných staníc.

Rozhodujúce je počúvanie

Mohli by sme vás unudit na smrť všetkým tým technickým slangom (ak máte tento materiál radi, určite vás poteší prehľad špecifikácií na konci príručky), veriť však začnete, až si TRUTH vypočujete. Myslíme si, že budete súhlasiť s tým, že v tejto triede monitory B2030A nič neprekoná. Porovnajte ich s akoukoľvek konkurenciou a vypočujte si TRUTH!

Ďalšie informácie / Behringer B2030A TRUTH štúdiový monitor

Značka Behringer
Typ reproduktorov aktívny, štúdiové reproduktory
Spojenia XLR
Farba šedá
Pokročilé funkcie aktívny crossover, magnetic shield
Dodáv. príslušenstvo kábel/káble
Rozmery repr. 6.5"
  • Ultralineárna frekvenčná odozva od 50 Hz do 21 kHz, s individuálnymi frekvenčnými diagramami
  • Vstavaný 125wattový Biamp modul s enormnou výkonovou rezervou
  • Tweeter s ultravysokým rozlíšením, s ferrofluidným chladením
  • 6 ¾ "woofer s veľkým zdvihom, so špeciálnou polypropylénovou membránou a liatym hliníkovým šasi odolným proti deformácii
  • Riadené rozptylové charakteristiky a mimoriadne veľký ideálny priestor (sweet spot) vďaka jedinečnej technológii vlnovodu BEHRINGER
  • Sieť aktívnych výhybiek s LinkwitzRileyovými filtrami 4. rady
  • Nastaviteľnosť na široký rozsah akustických podmienok a prevádzkových režimov subwoofera
  • Samostatne riadený obmedzovač pre ochranu proti preťaženiu na nízkej a vysokej frekvencii
  • Magnetické tienenie umožňuje umiestnenie blízko počítačových monitorov
  • Servo vyvážené vstupy s konektormi XLR a ¼ "TRS
  • Vysoko kvalitné komponenty a výnimočne robustná konštrukcia zaisťujú dlhú životnosť
  • Vymyslené a navrhnuté spoločnosťou BEHRINGER Germany
Názov spoločnosti Miesto obchodu Vzdialenosť Informácia skladu Cena dopravy* Cena*
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Porovnať produkty